SEO teksten laten schrijven

Laat SEO teksten schrijven voor een vaste lage prijs.
Profiteer van hoge kortingen bij grotere afnames.

SEO teksten laten schrijven

Heb je een website waar je meer bezoekers op wilt? SEO teksten laten schrijven kan dan een goede optie voor jou zijn. Als je meer bezoekers op deze website wilt hebben, zijn SEO teksten de beste manier om dit voor elkaar te krijgen. 

SEO teksten laten schrijven kan een goede optie zijn voor je website als je deze hoger in Google en andere zoekmachines wilt krijgen.
Als je SEO teksten bij ons afneemt, krijg je kwalitatief hoogstaande teksten voor een tarief van 4 cent per woord.
Wij kunnen deze teksten ook plaatsen op linkbuilding domeinen met een hoge domein autoriteit(DA) of trust flow(TF) Bij afname van meerdere teksten is een leuke korting mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op!

SEO teksten laten schrijven

SEO tekst

Om beter in de zoekmachine gevonden te kunnen worden is een SEO tekst noodzakelijk. Vanaf €0,04 per woord.

Productomschrijvingen

Unieke en motiverende product teksten zorgen er juist voor dat de klant iets bij je gaat bestellen.

Bedrijfsteksten

Bedrijfsteksten zorgen ervoor dat jouw beedrijf naamsbekendheid krijgt. Belangrijk voor de reputatie.

Spoed opdrachten

Spoed opdrachten zijn teksten die binne 24 of 48 uur geleverd moeten worden. Dit kan vanaf €0,06 per woord.

Hoe werkt SEO precies?

SEO staat voor zoekmachine optimalisatie. Het is een manier om gevonden te worden door je doelgroep. Zo werkt het niet zo goed om je producten of diensten aan iedereen proberen te verkopen. Je kunt er beter voor kiezen om een doelgroep uit te kiezen die ook op zoek is naar het product of de dienst die je aanbiedt. 

Het bepalen van de doelgroep kan door middel van een aantal dingen gedaan worden. Zo kan de doelgroep een bepaalde leeftijdsgroep, een bepaald geslacht, een bepaalde locatie en meer zijn. De doelgroep kun je zo ruim nemen als je zelf wilt. Ook kun je een kleine doelgroep nemen zodat je deze mensen het beste aan kunt spreken.  

Om deze doelgroep aan te spreken, is een SEO tekst laten schrijven een goede optie. Dit heeft ermee te maken dat de doelgroep specifieke zoekwoorden zoekt om een product of dienst te zoeken. Door deze zoekwoorden op de juiste manier in je teksten te verwerken, kan je website beter gevonden worden in de zoekmachines.

Hoe werkt SEO?

Waarom zijn SEO teksten zo belangrijk?

Als website is het belangrijk om gevonden te worden. Hierdoor kun je meer klanten werven. SEO teksten laten schrijven zorgt ervoor dat je website beter gevonden kan worden. Door met een aantal zoekwoorden rekening te houden, is het mogelijk om makkelijker gevonden te worden in de zoekmachines. Ook biedt dit een manier om meer verkopen te realiseren en je omzet te verhogen. 

SEO teksten leiden ook de bezoekers naar je website die daadwerkelijk op zoek zijn naar de dienst of het product dat je aanbiedt. Ook laat je aan je potentiële klanten zien dat je marktleider bent. De marktleider binnen een sector verschijnt namelijk meestal als eerste in de zoekmachine.

Het bereiken van de juiste mensen

Voordat je SEO teksten kunt laten schrijven, zijn er eerst een aantal vragen waar je antwoord op moet geven. Wij moeten eerst van je weten:

  • Wat is je doelgroep?
  • Welke zoektermen wilt je gebruiken voor de SEO teksten?
  • Wat bied je aan de klant en waarom moeten ze je website bezoeken?
  • Wat wil je dat de klant op je website gaat doen?

Door deze vragen te stellen, kun je door ons SEO teksten laten schrijven op de manier waarop jij dat graag wilt. De schrijfstijl en de zoektermen zijn erg afhankelijk van de doelgroep.

Zoekwoorden SEO teksten

De zoekwoorden

SEO werkt door middel van zoekwoorden. Door gerelateerde zoekwoorden in SEO teksten te plaatsen, herkent een zoekmachine zoals Google of Bing dit en zet je website hoger in de ranking.
Om een SEO tekst te schrijven, is het belangrijk om eerst een zoekwoordenonderzoek uit te voeren. Dit is een deel van onze dienstverlening. Hierdoor vinden wij de juiste gerelateerde zoekwoorden voor jouw website. 

Vaak zijn er één of meerdere zoekwoorden die gebruikt worden in een SEO tekst. Deze woorden moeten er voldoende in staan, maar ook niet teveel. Te veel zoekwoorden kan de tekst namelijk een lagere ranking in Google geven.

Zoekwoorden met een lage volume zorgen er vaak wel voor dat klanten iets kopen. Je voorkomt dus extra kosten en bereikt de klant gericht voor een betaalbare prijs.

Backlinks en interne links om beter gevonden te worden

De andere manier waarop een zoekmachine je website checkt, is door middel van backlinks en interne links. Backlinks zijn links naar andere websites. Interne links zijn links van je website naar een andere pagina op je website. Hierbij kijken wij naar de waardes van een domein zodat de backlink een positieve invloed heeft op je positie in de zoekmachine. 

Door minimaal een aantal backlinks in een tekst te plaatsen, herkent een zoekmachine dit direct. Omdat ze de doorstroming willen bevorderen, wordt je door het gebruiken van backlinks beloond.

Het vinden van backlinks gebeurd door middel van linkbuilding. Dit is een techniek waarbij je links uitwisselt met andere websites. Het kan ook zijn dat je tegen betaling een link of blog mag plaatsen op andere websites. Blogs met links daarin werken nog beter voor de zoekmachine en nemen meer waarde van het andere domein mee.

Backlinks en interne links SEO content

De inhoud van de teksten

Het is niet alleen belangrijk om te kijken naar zoekwoorden voor een SEO tekst. Ook moet er gekeken worden naar de inhoud van de tekst. Deze moet ook zoveel mogelijk geoptimaliseerd worden. Door zo veel mogelijk inhoud in een tekst te zetten, hoeft een bezoeker van je website geen hele lap tekst te lezen om erachter te komen of jouw website de website is waar ze naar op zoek zijn. 

Zo is het belangrijk om niet teveel vulling te gebruiken in de tekst. Als er te veel vulling in de tekst staat, ziet de zoekmachine dit ook en wordt de tekst gezien als een tekst met minder kwaliteit. Hierdoor is de ranking die je website krijgt ook lager. Wij houden daarom altijd rekening met de kwaliteit van de tekst.

De manier van schrijven

De teksten moeten niet alleen SEO geoptimaliseerd worden, maar het is ook belangrijk dat de teksten van de juiste kwaliteit zijn. Dit zorgt er namelijk voor dat de bezoekers van je website ook de juiste kennis krijgen van het lezen van een SEO tekst. 

Hierom is het vaak de investering ook waard om een goede tekstschrijver in te schakelen. Dit heeft ermee te maken dat je door een kwalitatief hoogstaande tekst vaak het geld dat je hier aan uitgeeft terugverdient met de extra bezoekers die je ervan krijgt.

De kwaliteit van de pagina’s

Zoekmachines kijken tegenwoordig niet alleen meer naar de zoekwoorden en de backlinks. Ook de kwaliteit en betrouwbaarheid van de pagina’s is erg belangrijk voor de zoekmachines.

De kwaliteit en betrouwbaarheid van de pagina’s is te meten met Trust Flow en Citation Flow. 

Trust Flow is een tool die aangeeft hoe betrouwbaar de websites en pagina’s zijn die naar je website linken. Citation Flow is een tool die aangeeft hoe invloedrijk een pagina is. Dit is te zien aan de hoeveelheid andere websites die hier naar linken. Hieraan kun je zien dat het linkbuilden op de juiste manier gedaan is. 

Om makkelijker gevonden te worden, hebben wij verschillende high-ranking domeinen in ons bezit. Door backlinks naar jouw website hierop te zetten, wordt je website ook sneller gevonden in Google. Doordat deze pagina’s een hoge ranking hebben, worden ze gezien als kwalitatieve pagina’s.

Kwaliteit van pagina's met SEO content
Gevonden worden met SEO

Hoe wordt je precies gevonden in de zoekmachine?

De mate waarin je in de zoekmachines gevonden kan worden, is uit te rekenen. Dit kan gedaan worden door de Domein Autoriteit en de Pagina Autoriteit. De Domein Autoriteit is hoe sterk en gekend een bepaald domein is. De Pagina Autoriteit is ongeveer hetzelfde, maar voor specifieke pagina’s op het domein. 
Domein Autoriteit en Pagina Autoriteit zijn twee manieren om je score in de zoekmachines te zien. Domein Autoriteit en Pagina Autoriteit zijn een manier om te zien hoe goed je website in zoekmachines te vinden is. Hierdoor kun je het resultaat van de SEO teksten zien.

Wat is het doel van SEO teksten laten schrijven?

Het doel van SEO teksten laten schrijven is simpel gezegd een hogere ranking in de zoekmachines krijgen. Dit zorgt vaak voor een kettingreactie.

Hierdoor zal je doelgroep sneller op je website terecht komen. De klanten waar je naar op zoek bent, komen hierdoor op je website terecht. Dit komt omdat deze klanten naar een specifiek zoekwoord zoeken.

Het laten schrijven van teksten kost €0,04 per woord maar dit is een stuk voordeliger als adverteren in de zoekmachine.

Voor spoedopdrachten hanteren wij een tarief van €0,06 per woord bij opleveringen binnen 24 uur en €0,07 per woord voor opleveringen  binnen 48 uur.

 

Waarom kiezen voor ons?

Iedereen heeft zo hun eigen redenen om een tekstschrijver in te schakelen. Zo zijn er veel mensen die moeite hebben met taal of het schrijven van een tekst.

Ook zijn er veel mensen die geen tijd en moeite in het schrijven van een SEO tekst willen steken.

Anderen willen juist een kwalitatief hoogstaande tekst. Wij hebben een groot netwerk aan interne en externe tekstschrijvers, waardoor wij zo’n 60.000 tot 100.000 woorden per week kunnen schrijven.

De meeste mensen die een SEO tekst laten schrijven hebben geen tijd om dit zelf te doen. Anderen willen juist een tekst zonder spel- en/of taalfouten. Door dit bij ons uit te besteden, weet je zeker dat het op een goede manier gebeurd.

Spoedopdracht

Op het moment dat je een SEO tekst laten schrijven wilt, kan het soms voorkomen dat je dit met spoed wilt laten doen. Als dit het geval is, denken wij graag met je mee. Als je contact met ons opneemt, zullen wij hier zo snel mogelijk op reageren. Op die manier weet je ook direct waar je aan toe bent. 

Vaak is het al mogelijk om de tekst dezelfde dag nog aan geleverd te krijgen. Een SEO tekst laten schrijven met spoed is zelfs in het weekend mogelijk bij ons. Hierbij is het wel belangrijk om hier even over te overleggen. Voor een SEO tekst die binnen 24 uur geleverd moet worden rekenen wij €0,07 per woord en bij 48 uur €0,06. Als je de opdrachten op tijd aan ons aanlevert scheelt dit veel, want dan betaal je maar €0,04 per woord.

Vul dit formulier direct in voor het aanleveren van een spoedopdracht