Google Adwords

Deze beste vorm van adverteren om uw website hoog in de zoekmachine te zetten en zoveel mogelijk klanten binnen te slepen !

Voor alle pakketten geld exclusief advertentie budget.
Dit bespreken wij op maat en komt boven op de pakketkosten !

Waarom kiest
u voor ons ?

In tegenstelling tot onze concurrenten beginnen wij altijd met een relatief laag advertentie budget. Dit omdat u verloren geld nooit meer terug kunt halen en wij merken bij de mensen als er niet snel genoeg resultaat is haken zij af. Daarom hebben wij besloten om met kleinere budgetten en een langzame opbouw te beginnen zodat uw bedrijf er op vooruit gaat en dat wij onze leuke klanten mogen helpen bij het realiseren van een top onderneming!

Waarom Adwords?

Met Google adwords kunt u er voor zorgen dat uw website in de top 10 resultaten verschijnt.
Deze methode is vooral handig als uw doelgroep vanaf een mobiel apparaat surft omdat hier in de browser eerst 3 advertenties verschijnen en je moet scrollen om de andere pagina’s te zien.

 

Statistieken wijzen uit dat 37% niet verder scrolt dan wat er in een oogopslag word getoond en meer als 50 % kijkt niet verder als pagina 1 op google.

Zoals u zelf wellicht al weet is de tijd hard aan het  veranderen ook mede door de coronacrisis en merken wij bij onze klanten dat ongeveer 56% van de gebruikers via een mobiel apparaat surft en maar 44 % via de pc/mac.

Onze Google ADS marketeer kan u adviseren!

|

Van 50 naar 500 bezoekers dat is wat een van onze klanten  in slechts 7 maanden heeft behaald met Google Adwords.
Het juiste budget + Sterke advertenties = Goud waard !

– Jordie ( CEO Designmarketking)