Los webdesign product

Ook kleine aanpassingen verrichten wij.
Zoals diverse losse diensten die u hieronder vind.

Logo Ontwerp

Vanaf

€ 24,99

 

Los webdesign product Logo

Los webdesign product Logo bied u de mogelijkheid om alleen een logo te laten maken. U vraagt zich af waarom ? Dit is omdat het logo van een bedrijf in een oogopslag zegt van hier ben ik eerder geweest en dat was een goede ervaring. Of u heeft bijvoorbeeld een taxibedrijf en staat op de standplaats. De mensen die vroeger met u reden of het via  via hebben gehoord herkennen u dan aan het logo wat op uw auto staat en zullen dan eerder voor u kiezen als de concurrent. Dat is op het internet precies hetzelfde een herkenbaar logo zorgt er voor dat u meer bezoeker ontvangt.

* Er zijn verschillende soorten logo’s.
Informeer naar de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Huisstijl ontwerp

Voor 1 website

€ 75,-

 

Los webdesign product Huisstijl 

Een bedrijf valt of staat met het uiterlijk vertoon wat hij heeft. Daarom helpen wij u hiermee vooruit !
U heeft bijvoorbeeld geen kennis van het ontwerpen van een logo of het logisch indelen van afbeeldingen bij uw teksten. Onze medewerkers zijn in het bezit van verschillende templates en kijken zo welke het beste bij u past. Daarnaast kunnen zij indien gewenst voor nieuwe bedrijven een template en logo op maat maken. Ook kunnen wij u helpen bij het ontwerpen van flyers , folders en visite kaartjes*. Dit is een aanvullende dienst hiervoor word wel een meerprijs gerekend.

* vraag hier op de offerte pagina een offerte op maat voor aan !

Tekstschrijven

Per pagina vanaf

€ 9,99

 

Tekstschrijven

U heeft een goed product of goede dienst aan te bieden. 
Maar de bezoekers op uw site worden niet voldoende geinformeerd of sales blijven uit. Dit ligt vaak aan de tekst en informatie die onder uw product of dienst  te vinden is. Wij komen het regelmatig tegen dat er of veel te weinig of veel te veel informatie onder een product of dienst staat. Daarnaast is naast het schrijven van tekst de indeling onder uw product of dienst cruciaal voor de bezoeker om over te gaan tot een koop.
Vele klanten gingen uw voor waarvoor wij uw tekst in een pakkende boeiende en in een oogopslag leesbare tekst hebben ontworpen.
* vraag een van onze medewerkers om advies.

 

SEO controle bestaande website

Inclusief herschrijven teksten max 10 pagina’s

€ 50

 

Seo Controle bestaande website

U heeft al een prachtige website of u wil nog niet investeren in een nieuwe website maar toch beter gaan scoren in de zoekmachines.
Dat kan met ons Seo controle pakket hiermee heeft u voor slechts €50,- een controle over uw hele website ( maximaal 10 pagina’s). Tevens verrichten wij voor dit bedrag ook aanpassingen aan de site zodat hij beter gevonden kan worden. Ook krijgt u van ons een TO-DO lijst mee met activiteiten waar u zelf nog actie op moet nemen of waar wij u bij zouden kunnen helpen.

 

* Geldt alleen voor WordPress,HTML,Joomla,Drupal sites

Strippenkaart losse diensten

10 strippen a € 25,- waarde per stuk

€ 200,-

 

Strippenkaart (10 stuks)

Heeft u met enige regelmaat hulp of ondersteuning nodig op het gebied van webdesign?
Dan hebben wij een ideale maatoplossing voor u bedacht wellicht dat u het nog kent van vroeger met de bus reizen dat u hoe groter de strippenkaart was hoe minder u per strip betaalde. Dit ouderwetse concept werkt ook voor ons u kunt zo dus voordeel behalen als u voor €250,- aan diensten nodig heeft kost u dit maar €200,-. Wij hebben  bij onze klanten gemerkt dat dit fijner is als een maandelijks abbonoment omdat ze de keuze vrijheid hebben de strippen te besteden wanneer het hun uitkomt.

* de strippenkaart is 3 jaar geldig !

Freelance Webdesigners

Van een kleine logo aanpassing tot het programmeren van een hele website pagina. Niets is te gek voor onze webdesigners. Zo krijgen wij regelmatig de vraag van klanten om alleen een los webdesign product zoals  een afbeelding van een pagina op de juiste manier in te delen. Dit is veel goedkoper dan een onderhoudscontract omdat het maar incidenteel voorkomt.
Heeft u een klein klusje dan kunt u dat altijd aan een van de webdesigners vragen  via Webdesign@designmarketking.nl .